hisham's FotoPage

By: hisham deans

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Apr-2008 09:21 Email | Share | | Bookmark
Sabah trip samporna..

Senja d pulau omadal
Senja d pulau omadal
Kapung bajau lau pulau omadal Samporna
View all 5 photos...
Masa pg trip ke samporna sabah negeri d bwh bayu..


Saturday, 5-Apr-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
Bako National Park Kuching Sarawak..

Bako Senja
Pit Viper yang berbahaya di bako
Ikan entahlah..
View all 4 photos...
Shoot masa kat Bako dulu


Friday, 25-Aug-2006 09:19 Email | Share | | Bookmark
Terengganu

hahar ni kat pantai dekat Jertih Terengganu...
Ni Pun sama kat situ jugak...
Muh.... G gannu....ni time shooting kat Terengganu...ada masa tu g lah ke sini best wooo....


gambar ni memang menyentuh perasaan...time ni aku shoot kebetulan ada bekas tapak kaki hamba Allah ni...


Friday, 25-Aug-2006 08:45 Email | Share | | Bookmark
Faces Malaysia

kampung 'mampalam' -sabah (area xtaula pulak)
Budak Kecik time posing tapi...xxx ckit laa
huhu...ni pulak gambar ktorg time kat Kpg Monsopiad
View all 4 photos...
Gambar-gambar ni masa aku ambik time kat sabah dulu....huhuhu



huar-huar..gambar time-time maghrib....


Wednesday, 26-Jul-2006 11:40 Email | Share | | Bookmark
Budak-budak rumah solehah...

Rumah Solehah...kanak-kanak Aids kecian
Gambar ni time aku last day praktikal kat Bernama... kesian jugak tegok budak ni sebak budak2 ni tak berdosa kena HIV...just tunggu masa je..sebagai kalangan yang sihat-sihat ni menginsafkan aku..huhu



so macam mana ada ok!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net